Nyomtatás

. Az út a boldogsághoz Közhasznú Non-Profit szervezetünk célja, hogy minél több ember megsimerje azokat a kulcsfontosságú adatokat, azokat az alapelveket, melyeket használva az emberek, az egyének boldogabbak tudnak lenni, a családok szeretetben tudnak élni, az ismerősök, barátok, munkatársak, osztálytársak, bármilyen csoport tagjai elismerik és segítik egymást.

Az út a boldogsághoz könyvNon-profit szervezetünk ahhoz, hogy célunkat elérjük és minél több embernek, csoportnak tudjunk segíteni, L. Ron Hubbard: Az út a boldogsághoz művét használjuk és alkalmazzuk, ahogy azt számos más országban is teszik. Az út a boldogsághoz könyv alapján szerveztük meg online tanfolyamunkat, mint tanfolyamot, mely kulcsadatokat ad a boldogsághoz, illetve hónapról-hónapra szemináriumokat tartunk az élet egy-egy területét érintve ahhoz, hogy Önök jobban és boldogabban tudják élni életüket saját maguk és mások számára.


Mi hisszük, hogy ez a cél elérhető. Tudjuk, hogy nem egyik napról a másikra fog megvalósulni, de mi minden nap ezen dolgozunk és segítjük az embereket, hogy élhetőbb és boldogabb életet tudjanak élni. Ha Ön is szeretné mindezt, akkor ajánljuk szeretettel Önnek is tanfolyamunkat és segítségünket!

 

Barátsággal: Az út a boldogsághoz Közhasznú Non-Profit Kft.