Nyomtatás

sav halv            

Szeretne boldogabb lenni? Szeretné élvezni az életet?

  • Szeretné tudni, hogy mi okozza az igazi és hosszú távú örömöt az életben?
  • Szeretné tudni, hogy miként érheti el céljait, hogy valósíthatja meg álmait?
  • Szeretné tudni, hogy mitől lesz hosszú távú és boldog párkapcsolata?
  • Szeretné tudni, hogy miként szerezhet igaz barátokat?
  • Szeretné tudni, hogy mi az, amiért megbecsülik az embert?
  • Szeretné tudni, hogy miképp lehet sikeres a munkájában vagy abban amit csinál?

Ez az a tanfolyam, ami segítségére lesz ebben.

Egy olyan tanfolyamot biztosítunk Önnek, ami nem csak elméleti adatokat nyújt, hanem olyan gyakorlati eszközöket, hogy már a tanfolyam végzése közben, a mindennapi életben fogja megtapasztalni azt, hogy egyre jobban érzi magát, egyre jobb kedve van, kedvesebben viszonyulnak Önhöz az emberek és egyszerűen jobban élvezi az életet, amit már Ön alakít úgy, ahogyan azt szeretné, ahogy megálmodja.

 

Tehát itt a lehetőség!

 

Ha szeretne boldogabb életet és szeretne többet tudni az élet összetevőiről, és azt hogy azok miként járulnak hozzá a boldogsághoz. Ha szeretné tudni, hogy miképp lehet elkerülni a kudarcokat, csalódásokat és az életet alakítani úgy, ahogyan azt Ön szeretné, akkor online tanfolyamunk Önnek szól.

A boldog élet titka

Tanfolyamunk az élet számos területére ad támpontot és gyakorlati segítséget ahhoz, hogy boldogabb tudjon lenni és úgy tudja alakítani az saját és mások életét, hogy az örömöt okozzon Önnek és egyben mások számára is. A tanfolyam L. Ron Hubbard: Az út a boldogsághoz könyvén alapul, melyet világszerte számos országban sikeresen alkalmaznak, mint eszközt a boldogabb élethez.

A tanfolyam - ahogy Az út a boldogsághoz könyv is - 21 oldalról közelíti meg az élet különböző területeit útmutatást és nézőpontokat adva ahhoz, hogy melyek azok a kulcsadatok, melyek alapjául szolgálhatnak egy boldogabb és sikeresebb élethez.

Tanfolyamunkon ezen a 21 ponton vezetjük Önt végig egészen addig, hogy Ön már tudni fogja, hogy mit szeretne az életben és hogy azt miképp érheti el úgy, hogy az boldoggá tegye Önt is és mások számára is örömet okozzon. Ha a tanfolyam végzése közben kérdése adódna, vagy segítségre lenne szüksége, tanácsadóinktól kérdezhet, írhat nekik, akik szívesen állnak segítségére.

Célunk nem más, hogy Ön rálépjen arra az útra, ami a boldogság irányába viszi Önt.

 

 Ha Ön is szeretné megtudni a kulcsadatokat a boldogsághoz és élvezni az életet, akkor jelentkezzen tanfolyamunkra.

 

Az online tanfolyam jelképes díja: 6.000 Ft

 (Az online tanfolyam díja jelképes, hogy bárki számára elérhető legyen. Az online tanfolyam díját pedig Non-profit szervezetünk közhasznú céljaira fordítjuk,
hogy minél több emberhez eljuttassuk a tudást egy boldogabb élethez.)

greenarrowleft

 

Jelentkezés az online tanfolyamra.
Kattintson!

Sok sikert kívánunk Önnek a tanfolyamhoz és egy boldogabb életet!